1 038 kilometriä kävellyt Stormtrooper ihmetytti – kunnes hän kertoi syyn

Viihdeuutiset · Annika Kela

Leskeksi jäänyt yhdysvaltalaismies on hiljattain suoriutunut valtavasta kävelyurakasta. Kevin Doyle käveli 1038 kilometriä Tähtien sota -hahmoksi pukeutuneena. Teollaan mies halusi kunnioittaa edesmenneen vaimonsa muistoa.

Daily Mail -lehden mukaan Kevin aloitti urakkansa Petalumasta ja hänen määränpäänsä oli San Diego ja siellä järjestettävä Comi-Con-festivaali. The San Diego Tribune -lehden mukaan Tähtien sota -fanaatikko työsti kävellessään surua, jonka vaimon poismeno oli aiheuttanut.

Käveleminen oli hänelle kuin terapiaa. Kevinin vaimo menehtyi syöpään vuonna 2012. Ihmiset San Diegossa ovat ottaneet Imperiumin iskujoukkoihin kuuluvan Stormtrooperin ilolla vastaan. Kevin Doyle voi olla ylpeä saavutuksestaan, sillä hän on selvinnyt rankan elämäntilanteen kipinöittämästä tehtävästään kunniakkaasti.