Tamponit vailla vertaa – Kätyreistä tehtiin intiimituotteita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itse ilkimys -elokuvista tunnetut Kätyri-hahmot ovat ihastuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Eipä siis ole ihme, että sivuosassa olleet hahmot ovat saaneet oman elokuvansa. Elokuvateattereissa pyörivä Kätyrit-elokuva on poikinut useita oheistuotteita.

Erään yrityksen tuotteet ovat kuitenkin erottuneet räikeästi joukosta. Kotex on nimittäin julkaissut Kätyrit-tamponisarjan. Pakkauksessa olevat tamponit muistuttavat tunnettuja Kätyrit-hahmoja. Tuotteet ovat aiheuttaneet kuluttajissa ihmetystä, sillä animaatioelokuvissa seikkailevien hahmojen pääasiallinen kohderyhmä ovat lapset.

Monet ovat olleet sitä mieltä, että tuotteiden brändäys on mennyt pieleen. Kotexin valmistamia Kätyrit-tamponeja myydään ensisijaisesti Etelä-Amerikassa. Yhdysvalloissa tamponeille ei näillä näkymin ole järjestymässä myyntilupaa, sillä amerikkalaiset ovat tarkkoja siitä, ettei tuote anna kuluttajalle harhaanjohtavaa mielikuvaa. Voisi luulla, että näitä tamponeja ei myöskään nähdä suomalaisten kauppojen hyllyillä.

Uusimmat