Hupsista! Nännit pääosassa Kim Kardashianin tiukassa asussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valkoisiin pukeutunut sisaruskolmikko kiinnitti paparazzien huomion Westlake Villagessa, Kaliforniassa. Khloe, Kim ja Kourtney Kardashian olivat kaikki päättäneet pukeutua valkoiseen realitysarjansa kuvausten ajaksi.

Splash
Splash

Daily Mail -lehden mukaan realitytähdet olivat halunneet vaatetuksellaan viestiä, että he pitävät yhtä vaikeina aikoina. Khloe ja Kim halusivat tukea Kourtneyta, joka äskettäin erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään Scott Disickistä.

Tapansa mukaisesti Kim varasti huomion sisariltaan tiukalla mekollaan. Tähtönen oli tyylilleen uskollisena pukeutunut erittäin kireään mekkoon. Vaikka Kimin raskaus ei ole edennyt pitkälle, erottui hänen raskausvatsansa tiukan mekon alta. Kourtney puolestaan esitteli timmiä vartaloaan asussa, joka paljasti vatsan seudun. Erottuvien asujensa ansiosta Kardashianit eivät varmasti jääneet keneltäkään huomaamatta.

Splash
Splash
Splash
Splash