Kissojen väittely uudelle tasolle: Lemmikki alkoi puhua ihmiskieltä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissojen välienselvittely oli äitynyt äänekkääseen tilanteeseen. Reviiritietoiset kissat olivat nimittäin alkaneet selvittää erimielisyyksiään maukumalla. Sitten väittelyssä tapahtui yllättävä käänne. Toinen kissoista sanoi tunnistettavalla englanninkielellä: ”Come on!”.

Kissanomistaja on kuvannut lemmikkiensä puuhastelut videolle. On sanomattakin selvää, että omistajalla on ollut naurussa pidättelemistä, sillä toinen kissoista hoki lausetta: ”Anna tulla!”.

Lattialla loikoileva harmaa kissa ei selvästikään ymmärtänyt englantia eikä se provosoitunut oranssin kissan haasteesta. Mirror-lehden mukaan yllytyksestä huolimatta väittely ei missään vaiheessa äitynyt fyysiseksi tappeluksi. Kissat onnistuivat sopimaan lopulta riitansa ilman väkivaltaa.