Teini-Kardashianilla rohkea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner teki näyttävän sisääntulon Bellami Beauty Bar -salongin avajaisissa. Kaunotar poseerasi punaisella matolla turkoosinvärisissä hiuksissa ja paljastelevassa housupuvussa.

Jenner säväytti hiustyylillään ja asuvalinnallaan. West Hollywoodissa sijaitsevan salongin avajaisiin saapunut tähtönen ei ollut vain kutsuvieraana, vaan hän oli markkinoimassa salongissa myytäviä hiustenpidennyksiä. Kylie lanseerasi hiljattain oman hiustuotesarjan.

Rohkea hiusväri oli tarkoin valittu, sillä Jenner halusi ottaa kaiken ilon irti tähtihetkestään. Hiustuotteidensa lanseerauksen myötä tähtönen kokeilee siipiään kauneusalan yrittäjänä. Vaikka tapahtuma oli Kylien uran kannalta tärkeä, ei tähtösen räppäri-poikaystävä Tygaa nähty tilaisuudessa.

Splash
Splash
Splash
Splash