Odottamaton näky taivaalla – Ressu koppeineen lensi ilmassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Tenavat-sarjakuvien Ressu-koira on nähty San Diegon kaupungin yllä liitelemässä koirankoppinsa kanssa. Piirroselokuvista tuttu näky oli käynyt toteen Comi-Con-festivaalien kunniaksi. Lentävän Ressun on luonut lentäjä ja lennokkisuunnittelija Otto Dieffenbach.

Ratkiriemukas tempaus on kuvattu videolle ja se on julkaistu Youtubessa. Mies kertoi suunnitelleensa lentävän Ressun ilahduttaakseen kansanvälisen sarjakuvatapahtuman vieraita. Tempaus on samalla ollut hyvää mainosta Oton omistamalle Flyguy Promotions -yritykselle, joka on erikoistunut erikoisien mainoslennokkien suunnitteluun ja valmistamiseen.

On sanomattakin selvää, että lentävä koirankoppi on vaatinut tarkkaa suunnittelua ja aerodynamiikan ymmärtämistä. Lopputulos on kerrassaan riemastuttava ja voisi luulla, että etenkin lapset ovat olleet hauskasta tempusta ihmeissään.

Splash
Splash
Splash
Splash