Taylor Swift kuuli syöpäsairaasta lapsifanista – sitten tapahtui jotain todella upeaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift pitää tiedettävästi todella hyvää huolta hänen faneistaan, on heidän tukenaan ja lähettelee heille muun muassa yllätyslahjoja. Eräs leukemiaa sairastava pikkutyttö sai todella ison yllätyksen, kun hän kuuli Taylor Swiftin lähettäneen hänelle henkilökohtaisen viestin ison lahjoituksen kera.

11-vuotias Naomi sairastaa leukemiaa. Tytön hoitokulut yllättivät perheen täysin, minkä vuoksi Naomin syöpähoitoja varten perustettiin GoFundMe-joukkorahoitussivusto. Sivusto on kerännyt tällä hetkellä rahaa Naomin hoitoja varten jo yli 72.000 dollaria, joista suurin osa on saatu kasaan Taylor Swiftin tekemän lahjoituksen avulla.

Poptähti lahjoitti sairastuneen faninsa hoitoihin yhteensä 50.000 dollaria neljässä osassa. Lahjoituksien yhteyteen Swift oli kirjoittanut Naomille viestin, joka sai tytön täysin sanattomaksi. Naomin isä kuvasi sairaalavuoteessa istuvaa tytärtään, kun hän sai lukea idolinsa terveiset. Naomi ei voinut uskoa asiaa todeksi ja oli Swiftin huomaavaisuudesta todella otettu.