Puolen vuoden piina päättyi – kaupunkia terrorisoinut apina kiinni

Viihdeuutiset · Annika Kela

Wuhanin kaupungin asukkaat ovat huokaisseet helpotuksesta, sillä eräs kuuluisa rötöstelijä on viimein saatu kiinni. Eläintarhasta karannut apina oli onnistunut terrorisoimaan kaupunkia puolen vuoden ajan.

Nokkela apina oli tottunut elämään kaupungissa ja se selviytyi varastelemalla ruokaa. Apina varasti ruokia kaupunkilaisten asunnoista ja ruokakaupoista. Vikkelä apina oli mestari karkailemisessa ja sen kiinniottaminen oli osoittautunut suureksi haasteeksi.

Daily Mail -lehden mukaan apina on kuitenkin viimein saatu kiinni. Wuhanin poliisi ilmoitti ylpeänä, että apinan rötöstelyt olivat tuleet tiensä päähän. Eläintarhan työntekijät olivat onnistuneet nappaamaan apinan kiinni, kun se oli tunkeutunut paikallisen asukkaan asuntoon.

Asukas esti varasta karkaamasta sulkemalla asunnon ikkunat ja ovet. Eläintarhan työntekijät saivat apinan kiinni verkon avulla. Viranomaisten mukaan rikollinen on viimein saatu telkien taakse, nimittäin eläintarhan apina-aitaukseen.