Miehet yrittivät meikata seksikkäät silmät – melkoista töhrimistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miesten kärsivällisyys voi välillä olla koetuksella kun menojalkaa vipattaa, mutta kauniimman osapuolen meikkaamis- ja hiustenlaittorutiinit tuntuvat vievän ikuisuuden. Miehillä laittautuminen rajoittuu monesti suihkussa käymiseen ja pukeutumiseen, mutta naisten kohdalla asia ei olekaan aivan niin yksinkertainen.

Cosmopolitan laittoi miehet uudella YouTube-videollaan testiin. He pyysivät muutaman miehen kokeilemaan, miten heiltä luonnistuu meikkaaminen. Meikkaustaitoja ei testata pelkällä puuterin huiskimisella vaan miehiä pyydetään tekemään itselleen seksikkäät kissamaiset rajaukset.

Miehille annetaan mustat nestemäiset silmänrajauskynät ja peili, minkä jälkeen he saavat aloittaa. Rajauksen tekeminen on miehillä melko suurpiirteistä sutimista sinne tänne eikä kyynelkanavien aukeamiselta vältytä. Ehkäpä tämän kokeilun jälkeen ainakin nämä miehet osaavat arvostaa silmämeikin tekemiseen vaadittavaa tarkkuutta ja kärsivällisyyttä enemmän.