Laatutietoinen koira kyllästyi ruokaansa – paistettu possu ei kelvannut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni lemmikinomistaja tietää, että koirilla ja kissoilla on hyvä makuaisti. Vaikka jotkut koirat ovat kaikelle ruoalle todella persoja, samanlainen ruokahalu ei ole itsestäänselvyys jokaisen yksilön kohdalla.

Thaimaassa kuvatulla YouTube-videolla nähdään koira, joka on täydellisen kyllästynyt päivittäiseen sapuskaansa. Koiran omistaja tarjoilee pulskahkossa kunnossa olevalle koiralleen paistettua possua, mikä saattaisi herauttaa veden usemmankin koiran kielelle, mutta ei tämän kaverin.

Omistaja laittaa videolla ruokakipon koiran eteen, mutta se ei kiinnosta koiraa alkuunkaan. Omistaja pidättelee nauruaan, kun se joutuu katselemaan nirson koiransa surullista ilmettä ruoan saatuaan. Koira työntää kipon kauemmas itsestään eikä vaivaudu edes haistelemaan ateriaa.