Raju riita kahvilassa: Esimies pahoinpiteli työntekijänsä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Esimiehen ja työntekijän erimielisyydet olivat kärjistyneet väkivaltaiseen välienselvittelyyn New Yorkissa. Panera Bread -kahvilan asiakkaat seurasivat kauhulla vierestä tilanteen etenemistä ja yksi heistä kuvasi välikohtauksen videolle.

Netissä julkaistu video osoittaa, että työntekijä oli saanut työstään ja esimiehestään tarpeekseen. Hän ilmoitti kovaan ääneen irtisanoutuvansa ja häipyvänsä kesken työvuoron.

Pomo raivostui työntekijänsä epäkunnioittavasta asenteesta ja lähestyi häntä uhkaavasti. Naistyöntekijä alkoi huitoa esimiestä käsillään ja sitten mies menetti malttinsa. Hän löi naista kasvoihin ja työntekijä kaatui maahan.

Muut työntekijät riensivät väliin ja lopulta asiaa selvitteli koko kahvilan henkilökunta. Metro-lehden tilanne oli äitynyt niin pahaksi, että lopulta poliisit soitettiin paikalle. Tiedettävästi ketään ei kuitenkaan pidätetty tapauksen johdosta.

Stara ei julkaise tapahtuman videota siinä nähtävän väkivallan vuoksi.