Vauvat punnasivat potalla – odottamattoman hauska hidastettuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat mainoksissa toimivat lähestulkoon aina. Vauvat luovat ihmisissä heti vahvoja tunteita, mutta nyt vauvojen käyttäminen mainostarkoituksessa on viety täysin toiselle tasolle. Pampers kuvasi vauvoja uuteen televisiomainokseensa tilanteessa, jossa pikkuiset olivat tositoimissa.

Pampersin uusimmassa mainoksessa vauvat punnaavat vaippaansa numero kakkosta ja tekevätkin sen tunteella. Vauvojen ilmeitä on kuvattu kesken toimituksen ja ilmeet kertovatkin tässä tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa.

Alapäähuumori jaksaa naurattaa monia, mutta tämän videon katsomiseen ei sanoja tarvita. Video on täyttä toimintaa ja sisältää ilmeitä, jotka kaikki vanhemmat varmasti tunnistavat jo kaukaa merkiksi välittömästä vaipan vaihtamisesta.