Kim Kardashian juhli itsenäisyyspäivää tähtilipuissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian ja Kanye West odottavat parhaillaan toista lastaan, jonka on etukäteen spekuloitu olevan poika. Tulevasta perheenlisäyksestä huolimatta Kim on ehtinyt tuttuun tapaansa poseerata niin selfie-kuvissa kuin lehtienkin sivuilla ja kansissa.

34-vuotias supertähti vietti muiden amerikkalaisten tapaan viikonloppuna maan itsenäisyyspäivää. Kim Kardashian jakoi Instagtamissa kuvan, jonka perusteella hän vietti juhlapäivää todella patrioottisissa merkeissä.

Tähdellä oli päällään tähtilippukuvion koristama toppi, mikrooshortsit sekä vyölaukku, ja asukokonaisuuden kruunasi ’Merica-tekstillä varustettu lippis.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat