Mies halusi pelata videopelejä – huumasi tyttöystävänsä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

23-vuotias saksalaismies on tuomittu sakkoihin tyttöystävänsä huumaamisesta. Tapaus sattui vuosi sitten Caxtrop-Rauxelissa. Mies on kertonut, että motiivi rikokseen oli videopelin pelaaminen. Tyttöystävä oli keskeyttänyt hänen pelinsä, joten hän oli huumannut tyttöystävänsä lääkkeillä.

The Local -lehden mukaan mies oli keittänyt tyttöystävälleen kupin teetä. Juoman sekaan mies oli sujauttanut rauhoittavia lääkkeitä ja sen seurauksena tyttöystävä nukahti sikeään uneen. Neitokainen heräsi vasta seuraavana päivänä tokkuraisena.

Mies kertoi pelanneensa PlayStation-konsolillaan sen ajan, kun hänen tyttöystävänsä oli ollut sammuneena. Parisuhde kariutui teon seurauksena. Mirror-lehden mukaan mies tuomittiin äskettäin sakkorangaistukseen ja hänen on maksettava uhrilleen 500 euroa korvauksia.