Mies yritti harhauttaa juomapelissä – ampui vastustajan sormen irti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chicagolainen mies joutui juuri Yhdysvalloissa vietettyä itsenäisyyspäivää juhliessaan pidätetyksi, koska ampui ravintolassa vahingossa kahta ihmistä. Miehen käsiase laukesi vahingossa, kun hän yritti harhauttaa sen avulla vastapuolen pelaajaa juomapelissä.

Vice-sivuston mukaan 27-vuotias Manus Shannon pelasi 24-vuotiasta miestä vastaan Beer Pong -nimistä juomapeliä. Juomapelissä pitää yrittää saada pallo mukin sisälle pompauttamalla se pöydän kautta. Shannon yritti harhauttaa vastustajaa heiluttelemalla asetta hänen kasvojensa edessä, mutta vastustajan tönäistessä Shannonia taaksepäin ase laukesi.

Shannon ampui vastustajan sormeen ja ravintolassa istuvan asiakkaan olkapäähän. Haavoittuneet kuljetettiin sairaalaan, minkä jälkeen poliisit olivat myöhemmin käyneet pidättämässä Shannonin hänen kotoaan. Shannon on tällä hetkellä vangittuna 100.000 dollarin takuita vastaan.