Valtava pizza! Miley Cyrus ja koirakin mahtuivat pizzalaatikkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miley Cyrusille tuli taannoin Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä pikkusuolaisen nälkä ja hän sai Instagram-seuraajansa annoskateudesta vihreäksi jättimäisellä herkullaan. Cyrus taisi nimittäin yllättää itsensäkin tilaamallaan pizzalla.

Miley Cyrus julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän syö pizzaa. Cyrus on tilannut niin suuren pizzan, että nainen mahtuu myös itse jäljellä olevien palojen viereen pizzalaatikon sisälle istumaan.

Pizzasta on mennyt yli puolet, mutta naisella on vielä jonkin verran työsarkaa jäljellä. Cyrus on ottanut myös avukseen koiransa, joka on myös mahtunut laatikon sisälle kuolaamaan pizzapalojen perään.

Popkaunotar on niin hoikassa kunnossa, mistä päätellen tällaisia herkkumääriä nainen ei varmastikaan päivittäin nauti.

Instagram-kuvallaan Cyrus olisi voinut houkutella kotiinsa luultavasti paljonkin ihmisiä jakamaan loput pizzat hänen kanssaan, mutta nainen taisi silti viettää itsenäisyyspäivän melko intiimillä porukalla.

Emu s

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

@mikewillmadeit turnt

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi