Tyttöbändiläisestä bikinimalli – upea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi Hear’Say-tyttöbändin riveissä. Iso-Britannian keltaisen lehdistön sivuilta tutuksi näyksi kohonnut tähti on kuitenkin vaihtanut musiikin lähes täysin mallintöihin ja vaatesuunnitteluun.

Littlewoods
Littlewoods

Myleene Klass on luonut uuden uimapukumalliston Littlewoods-vaatemerkille. 37-vuotias tähti nähdään esittelemässä mallistonsa bikiniuutuuksia tuoreessa mainoskampanjassa. Myleenen mukaan tuore mallisto on suunnattu ”oikeille naisille”.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.

Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat