Tyttöbändiläisestä bikinimalli – upea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Myleene Klass tuli aikoinaan tunnetuksi Hear’Say-tyttöbändin riveissä. Iso-Britannian keltaisen lehdistön sivuilta tutuksi näyksi kohonnut tähti on kuitenkin vaihtanut musiikin lähes täysin mallintöihin ja vaatesuunnitteluun.

Littlewoods
Littlewoods

Myleene Klass on luonut uuden uimapukumalliston Littlewoods-vaatemerkille. 37-vuotias tähti nähdään esittelemässä mallistonsa bikiniuutuuksia tuoreessa mainoskampanjassa. Myleenen mukaan tuore mallisto on suunnattu ”oikeille naisille”.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Hän erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista, minkä jälkeen uusi rakkaus on antanut odottaa itseään.

Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods
Littlewoods