Ranskan ympäriajossa raju kolarisuma – tallentui videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuin vuosittainen pyöräkilpailu, Ranskan ympäriajo, on parhaillaan käynnissä. 29. kesäkuuta – 21. heinäkuuta käytävä Tour De France järjestetään tänä vuonna jo 100. kertaa. Valitettavasti onnettomuuksilta ei olla vältytty juhlavuotena.

Maanantaina 6. heinäkuuta William Bonnet -niminen kilpailija kaatui kesken ajon. Onnettomuus johti noin 20 pyöräilijän ketjukolariin, jota on kuvailtu yhdeksi kilpailujen historian pahimmista. Raju tilanne tallentui videolle, joka on nähtävissä muun muassa Daily Mailin Twitter-sivulla.

Cycling Weekly -lehden mukaan onnettomuus oli niin vakava, että useat siihen joutuneet pyöräilijät joutuivat keskeyttämään kilpailun kokonaan. Onnettomuuden tapahtumapaikkana toiminut tie jouduttiin myös sulkemaan hetkelliseksi, jotta paikalle saapuneet pelastushenkilöt pystyivät auttamaan onnettomuuden uhreja paremmin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat