Nerokas keksintö! Suihkumustekala päätyi kylpyhuoneisiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kylpyhuonetarvikkeita myyvien kauppojen hyllyille on äskettäin ilmestynyt innovatiivinen suihkumustekala. Hauska ja käytännöllinen mustekala auttaa suihkussa käyviä pitämällä shampoo-, hoitoaine- ja saippuapulloja käden ulottuvilla.

Mustekalan ansiosta pullot eivät enää pyöri ympäri kylpyhuoneen lattiaa, vaan ne on siististi paikassa, jossa niitä tarvitaan eniten. Säädettävät lonkerot mahdollistavat sen, että kaiken kokoiset pullot pysyvät tiukasti mustekalan otteessa.

Hauskan innovaation on kehittänyt Jens Widerberg ja tuotetta myydään muun muassa Uncommon Goods -nettikaupassa. Nerokas suihkumustekala kustantaa 34,70 euroa. Yhdeksän lonkeroinen mustekala on pakkohankinta kylpyhuoneeseen, sillä sen ansiosta pullot pysyvät aina samassa paikassa käden ulottuvilla.