Valtava takapuoli ihmetyttää Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet hyppäävät kesällä auton rattiin ja lähtevät ystäviensä kanssa road tripille. Niin päätti tänä vuonna tehdä myös amerikkalainen koomikko Kurt Braunohler. Comedy Central -tähdellä on tosin mukanaan erikoinen kyytiläinen.

Kurt ajaa Yhdysvaltojen halki kuorma-autossa, jonka lavalla istuu jättiläismäinen takapuoli. Painoa massiivisella pepulla on noin 725 kilogrammaa. Sen pakaraa koristaa sydäntä esittävä tatuointi, jossa lukee ytimekkäästi takapuolta tarkoittava sana ”butt”.

– Tänään aloitan ajamaan peppua halki Yhdysvaltojen. Se on suuri peppu. Se on neljä metriä korkea, viisi metriä leveä ja 725 kilon painoinen, Kurt Braunohler julisti Instagramissa.

– Kyseessä on itseasiassa tuplapeppu. Sillä on peppu kummallakin puolella. Etu- ja takapeppu. Ihan sama kummaltako puolelta näet se, näet koko pepun, mies jatkoi.

Tempausta kuvataan osaksi miehen tulevaa Better. Dumber. Faster. with Kurt Braunohler -sarjaa. Miehen mukaan sarja tulee koostumaan absurdeista tilanteista, joita pahaa-aavistamattomat ihmiset joutuvat kokemaan elämässään. Sarjaa tullaan esittämään Comedy Central -kanavalla.

3000 miles in 6 days. Thank you to Asbury Park for giving #TheLoveButt a grand welcome. I'm sad and glad it's over.

Kuva, jonka Kurt Braunohler (@kurtbraunohler) julkaisi