Yritys myy kannabista kotiinkuljetuksella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään lähes mitä tahansa voi tilata kotiin. Eri tuotteiden kohdalla pystyy tekemään myös automaattisia kuukausittain saapuvia kotiinkuljetuksia, jolloin esimerkiksi kahvit tai ruoat tuodaan kotiovellesi. Nyt listan jatkeeksi voi laittaa myös kannabiksen.

Kuukausittain lähetettävän Potboxin tilaaminen onnistuu tällä hetkellä vain San Franciscossa ja Los Angelesissa. Laatikon hinta on 149,95 dollaria kuukaudessa ja se sisältää kaksi lasista purnukkaa, joissa on tilaajan mieltymysten mukaan valittuja kannabislajikkeita.

Tämän lisäksi laatikossa on myös suojamuoviin pakattuna kaksi valmiiksi käärittyä kannabissätkää. Uusi Potbox-niminen yritys on varmasti jokaisen kannabiksenpolttajan unelma. Potbox toimittaa tilaajan kotiovelle joka kuukausi korkealaatuista kannabista, joka on eettisesti ja luonnonmukaisesti kasvatettu, ja tuotantoketjultaan kestävää kehitystä ajatellen saatettu käyttäjän osoitteeseen.