Koira kuuli ambulanssin äänen – vastasi sireenille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiraansa ulkoiluttanut omistaja oli pysähtynyt tien reunaan seuraamaan hälytysajoneuvojen ohikulkua. Sireenien äänet saivat hännänheiluttajan käyttäytymään oudosti. Omistajan yllätykseksi koira osoitti tukensa pelastuslaitokselle ulvomalla sireenien mukana.

Vain hetkeä ennen kuin ajoneuvot olivat ohittaneet heidät, esitti koira viimeisen serenaadinsa. Koiranomistaja onnistui kuvaamaan karvakuononsa ulvomisen videolle. Hauskemman kuuloista ulvomista saa etsiä. Koira eläytyi täysin sireenien ääneen.

9gag-huumorisivusto on julkaissut videon Instagramissaan. Koiran esitys on naurattanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. Videolta ei käy ilmi missä se on kuvattu, mutta se on selvää, että jossain päin maailmaa koira on onnistunut hauskuuttamaan omistajaansa hassulla käytöksellään.

He thinks he's an ambulance! # #9gag

Video, jonka 9GAG (@9gag) julkaisi