Koira vihaa korvalääkettä – sanoinkuvaamaton ilme

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat osaavat usein tulkita omien karvaisten perheenjäseniensä tunnetiloja todella hyvin niiden pienistä ilmeistä, hännän asennoista ja ääntelyistä. Eräs koira ei jätä omia tuntemuksiaan arvailujen varaan, kun omistaja ilmoittaa korvalääkkeen ottamisen ajan tulleen.

Denver-niminen koira on lääkekuurilla ja hänelle pitää antaa tasaisin ajoin korvaan lääkettä. Denver on ehtinyt muodostaa lääkkeen kanssa jo todella intensiivisen vihasuhteen ja omistaja tietää sen varsin hyvin. Omistaja kuvasi videolle, kun hänen oli aika antaa Denverille lääkettä.

Denver-koiran ilme on näkemisen arvoinen, kun mies sanoo sille, että nyt on lääkkeen ottamisen aika. Koira laittaa kielensä ulos ja irvistää, minkä lisäksi on todella vastahakoinen tulemaan omistajaa lähemmäs. Epämiellyttävyydestä huolimatta Denver näyttää tietävän, että se ei pääse tilannetta pakoon ja hivuttautuu vähitellen miestä lähemmäs paljastaen hampaansa.