Spice Girls tekemässä näyttävän paluun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituin tyttöbändi Spice Girls julkaisi vuonna 1996 Wannabe-esikoissinglensä, josta tuli kertaheitolla yksi 90-luvun suurimmista hiteistä ja joka nosti yhtyeen maailman suosituimmaksi.

Lähestyvän juhlavuoden kunniaksi Spaissarit tekevät nyt paluuta. Spice Girlsin alkuperäisen kokoonpanon viimeinen keikka nähtiin aikoinaan Helsingissä, ja sittemmin yhtye teki lyhyen comebackin Lontoon Olympialaisissa vuonna 2012.

Ensi vuonna koittava juhlavuosi on saanut viisikon jälleen harkitsemaan yhden jättimäisen keikan pituista paluuta. Daily Star Sundayn mukaan paluu on kiinni enää Victoria Beckhamin aikatauluista. Lehden saamien tietojen mukaan Spice Girls esiintyisi joillain superfestareilla, kuten esimerkiksi Glastonburyssä, Isle of Wightilla tai V Festivalissa.

Mel ”Sporty Spice” Chisholm vahvisti lehdelle, että yhtye tulee juhlistamaan tasavuosia jotenkin, mutta ei vielä kertonut miten ja missä.