Myyttinen Chupacabra-vampyyrikoira surmattiin viimein?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rockdalessa asusteleva Philip Oliveira uskoo saaneensa kiinni myyttisen vampyyrikoiran, Chupacabran. Teksasilaismies pääsi mystisen olennon jäljille muutama kuukausi sitten ja ajojahti päättyi viimein Chupacabran surmaamiseen.

Oliveira kertoi The Austin American-Statesman -lehdelle, että hänen koiransa tappoivat Chupacabran Rockdalessa virtaavan puron lähellä. Miehen mukaan kauhu valtasi hänen koiransa, kun ne näkivät Chupacabran. Koirat hyökkäsivät vampyyrikoiran kimppuun ja tappoivat sen.

Philip päätti pakastaa Chupacabran, sillä hän ei halunnut, että mystinen olento alkaisi mädäntyä. Oliveira suunnittelee lähettävänsä DNA-näytteen tutkittavaksi, jotta hän voi todistaa olennon olevan Chupacabra.

Kuvat Oliveiran kiinniottamasta otuksesta ovat levinneet netissä. Daily Mail -lehden mukaan asiantuntijat ovat sitä mieltä, että olento, jonka Philip on saanut kiinni on syyhystä kärsinyt kojootti tai pesukarhu.