Emily Ratajkowskin lomakuvat eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Samaan aikaan kun Suomessa vietetään poikkeuksellisen viileää kesää, ovat helteet hellineet lomalaisia muualla Euroopassa. Huippumalli Emily Ratajkowski on saanut osansa aurinkoisista keleistä, sillä tähtönen on lomaillut viime aikoina Italiassa.

Hellepäivien kunniaksi tähtönen on innostunut ottamaan muutamia paljastavia lomakuvia. Tyylilleen uskollisena kaunotar on poseerannut pienissä bikineissä.

Viettelevät uima-asut imartelevat Emilyn upeaa bikinivartaloa. Eräässä otoksessa neitokainen esittelee täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan. Toisin kuin monet auringonpalvojat, Ratajkowski on muistanut käyttää aurinkosuojaa, sillä hän on selvästi välttynyt palamiselta paahtavasta helteestä huolimatta.

Most beautiful place in the world? #belmondpostcards #ppandemeatpasta2015

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi

#belmondpostcards #ppandemeatpasta2015 #ravello

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi