Lapsia pilkattiin kuulolaitteiden takia – superäiti keksi upean ratkaisun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sarah Ivermee suunnittelee lapsille hauskoja kuulolaitteita, joissa komeilee kaikille lapsille tutut sankarit ja piirroshahmot. Ivermee tekee Lugs-nimisen yrityksensä takana erilaisia koristeita lasten kuulolaitteisiin, että ne eivät näyttäisi niin kolkoilta lasten silmiin.

Lapset voivat tuntea itsensä erilaiseksi tai heitä voidaan kiusata muiden lasten toimesta, kun he joutuvat käyttämään kuulolaitteita. Kuulolaitteen piilottelemisen tai häpeilemisen sijaan Ivermee päätti tehdä siitä lapsille hauskan ylpeilyn aiheen koristelemalla kuulolaitteet.

Mashable-sivuston mukaan Ivermeen oma poika Freddie kärsii heikosta kuulosta toisessa korvassa ja pojan toinen korva on kokonaan kuuro. Ivermee sai idean kuulolaitteiden koristelemiseen piristäessään Freddien kuulolaitteen ulkonäköä erilaisin tarroin ja koristein. MyLugs-yrityksen perustettuaan muutkin vanhemmat voivat tuunata lastensa kuulolaitteet esimerkiksi Lepakkomies- tai Hämähäkkimieskoristeilla.

Posted by Lugs on Monday, June 22, 2015

Little man's latest pimp! Every pimp I do I say it's my favourite yet but I think this one really is!! Get yours any many more designs from www.mylugs.co.uk!!!

Posted by Lugs on Sunday, May 24, 2015

A little collage of some kits we do, and some Lugs pictures sent in from some super happy customers. Thanks for all the support and amazing feedback. www.mylugs.co.uk

Posted by Lugs on Friday, May 15, 2015