Lucy on nyt mallikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa yrittäjänä perustamalla oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Lisäksi hän erosi miehestään.

Nyt Lucy on ottanut jälleen merkittävän askeleen malliurallaan, kun hänet on kiinnitetty jo toistamiseen Ellesse-urheiluvaatebrändin mainosten malliksi. Kaunotar nähdään nyt esittelemässä kesän Oil Slick -vaatemallistoa. Ensimmäisen kerran Mecklenburgh nähtiin Ellessen mainoksissa viime vuonna, ja ilmeisesti merkki oli tyytyväinen suoritukseen.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan. Hänestä terveellinen ruoka ja säännöllinen treeni tekevät tehtävänsä.

Splash, Ellesse
Splash, Ellesse
Splash, Ellesse
Splash, Ellesse
Splash, Ellesse
Splash, Ellesse