Nainen paljasti miten voi välttyä hain puremalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisissa näkee aika ajoin otsikoita siitä, miten hai on haavoittanut tai tappanut meressä uivia ihmisiä puremillaan. Hiljattain myös poptähti Justin Bieber julkaisi kuvan lomaltaan Bora Boralta, jossa hänen ystävänsä joutui hain hyökkäyksen kohteeksi ja sai syvän haavan rintaansa.

Veronica-Pooh Nash-Poleate on kyllästynyt kuulemaan, miten ihmiset joutuvat jatkuvasti hain puremiksi. Nash-Poleate antaa YouTube-videollaan kesää varten tärkeitä ohjeita iihmisille, jotka menevät viettämään rantalomaa tai asuvat meren äärellä. Tärkein neuvo on pysyä rannalla.

Nash-Poleate kehottaa ihmisiä olemaan ajattelevaisia ja pysymään poissa hain kodista. Nainen selventää, että jos hänen kotiinsa tulee kanoja tai sikoja, ne päätyvät automaattisesti lautaselle. Jos ihminen menee mereen eli hain kotiin, hailla on tietenkin oikeus syödä hänet. Karhujen kohdalla nainen myös käskee pysymään poissa metsistä ellei halua kävellä vapaaehtoisesti karhun lautasella.