Star Wars -faneille ilouutisia – nuori Han Solo saa oman elokuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.J. Abramsin ohjaama Star Wars: The Force Awakens saa ensi-iltansa tänä jouluna. Jatkoa on luvassa senkin jälkeen, sillä Disney-yhtiö suunnittelee työstävänsä elokuvien maailmaan sijoittuvia spin-off -elokuvia.

Yksi fanien suosikkihahmoista Star Wars -saagassa on Han Solo, joka tulee saamaan oman elokuvansa vuonna 2018. StarWars.com-sivuston mukaan ohjaajaksi on pestattu Phil Lord ja Chris Miller. Kaksikon käsialaa ovat 21 Jump Street ja 22 Jump Street -toimintakomediat ja The Lego Movie -animaatioelokuva.

– Tämä on ensimmäinen elokuvamme, joka vaikuttaa heti ensialkuun hyvältä idealta. Lupaamme ottaa riskejä, antaa yleisölle raikkaan elämyksen ja vannomme pysyä uskollisina näille hahmoille, jotka tarkoittavat meille niin paljon, Phil Lord ja Chris Miller vakuuttavat pressitiedotteessa.

– Tämä on meille unelmien täyttymys. Enkä tarkoita sellaista unta missä myöhästyt töistä ja vaatteesi ovat tehty vanukkaasta, humoristinen pressitiedote jatkuu.

Elokuva tulee sijoittumaan aikaan jolloin Han Solo oli vielä nuori, aloitteleva salakuljettaja, varas ja konna. Jo vanhaan ikään tullutta Harrison Fordia siis tuskin nähdään elokuvassa. Seuraavaksi fanit pääsevätkin jännittämään, kuka tulee esittämään valkokankaalla nuorta Han Soloa.