Vaimo paljasti: Tämä on sopiva hetki harrastaa seksiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs naimisissa olevan miehen polttavimmista kysymyksistä on, koska on sopiva aika harrastaa seksiä vaimon kanssa. Emily Wright on lisännyt YouTube-kanavalleen videon, jossa hän selventää, koska on hyvä aika yrittää lämmitellä omaa vaimoaan intiimipuuhiin.

Emily Wrightia harmittaa se, että hänen ikäluokkaansa olevat miehet valittavat, että he eivät saisi vaimoltaan tarpeeksi seksiä tai että vaimot olisivat aina vastahakoisia sänkypuuhien suhteen.

Asia ei pidä Wrightin mielestä lainkaan paikkaansa, minkä vuoksi hän on päättänyt selventää miehelle erilaisten käyrien avulla, koska on sopiva aika lähestyä vaimoa.

Miehen saamismahdollisuudet ovat monien asioiden summia. Vaimon halukkuuteen vaikuttaa Wrightin mukaan muun musaas se, koska lapset ovat menneet nukkumaan, montako lasillista viiniä äiti on juonut, onko koti siisti ja koska vaimo on päässyt viimeksi kampaajalle.