50 Cent haki konkurssiin – seksivideo oli viimeinen niitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paremmin 50 Cent -nimellä tunnettu räppäri Curtis Jackson on joutunut pahoihin rahaongelmiin. Wall Street Journal -lehden mukaan räppäri on hakeutunut maanantaina konkurssiin suuriin mittasuhteisiin kohonneiden velkojen vuoksi.

50 Cent määrättiin taannoin oikeudessa maksamaan viiden miljoonan dollarin korvaukset Lavonia Levistonille naisen seksivideon luvattoman julkisuuteen vuotamisen seurauksena. Tämä oli velkasaneeraukseen johtanut viimeinen niitti. Konkurssimenettelyn merkittävä syy oli se, että viiden miljoonan dollarin korvauksia ei voida panna maksuun menettelyn aikana.

Uutinen saattaa tulla monille ykkätyksenä, sillä 50 Cent tunnetaan yhtenä hiphop-maailman menestyneimmistä liikemiehistä. Musiikin tekemisen lisäksi Curtis on toiminut muun muassa G-Unit Records -levy-yhtiön ja G-Unit Clothing Company -vaatemerkin perustajana. Tähden esikoisalbumin nimi oli Get Rich or Die Tryin’, eli hankkiudu rikkaaksi tai kuole yrittäessäsi.