Legendaarinen Commodore tekee paluun – nyt puhelimena!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tietokoneiden maailmaa 80-luvulla mullistanut legendaarinen Commodore on tekemässä paluuta 20 vuoden hiljaiselon jälkeen, kun se kaavailee julkaisevansa 5,5-tuumaisen ja nostalgiaa tihkuvan Commodore PET -älypuhelimen. IT-ala on siis päässyt siihen ikään, että retro on tekemässä alalla kovaa nousua.

Commodore julkaisi vuonna 2011 pelikoneen, mutta nyt se on laajentamassa myös matkapuhelinten markkinoille. Yhtiön älypuhelin perustuu Android-käyttöjärjestelmään ja siinä on 13 megapikselin kamera, Wired uutisoi.

Kännykässä tulee mukana emulaattori, jolla käyttäjä voi pelata vanhoja Amigan ja Commodore 64:n pelejä. Markkinoille puhelin tulee vielä tänä kesänä Ranskassa, Puolassa ja Saksassa. Laitteen hinta on noin 300 dollaria 16 gigan muistilla ja 360 dollaria 32 gigan muistilla.

commodore15072015

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat