Hornet-lentäjä esitteli taitojaan – aiheutti kaaoksen uimarannalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain ilmavoimat olivat järjestäneet Hornet-hävittäjiensä ilmailunäytöksen Pensacolassa, Floridassa. Näytöksestä vastannut US Blue Angels -lentotiimi innostui lopulta lentämään läheisen uimarannan ylle.

Rannalla olleet ihmiset seurasivat haltioituneina hävittäjiä ja monet alkoivat kuvata lentäjien stuntteja videolle. Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Yksi lentäjistä päätti näyttää rannalla olijoille hornetin mahdin ja hän lensi vauhdilla rannan poikki.

Pian sen jälkeen kaikki rannalla olleet aurinkovarjot ja -katokset sinkosivat ilmaan. Yksi kuvaajista on onnistunut taltioimana näyn videolle. Daily Mail -lehden mukaan ei ole tiedossa oliko temppu suunniteltu etukäteen. Se oli joka tapauksessa hurja osoitus hävittäjien vauhdista ja voimasta.