21-vuotias Justin Bieber ihastui varattuun 44-vuotiaaseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen poptähti Justin Bieber on kohahduttanut paljastuksellaan, jonka mukaan hän unelmoi naimisissa olevasta naisesta. Bieberin päiväunien kohde on 44-vuotias tv-juontaja Kelly Ripa.

Daily Mail -lehden mukaan Kelly on tavannut Justinin monta kertaa erilaisten tv-esiintymisien ja haastatteluiden yhteydessä. Justin on myöntänyt, että Ripa saa hänen sydämensä tykyttämään ja naisen läsnäolo saa hänet kokemaan uudenlaisia tuntemuksia.

Ripa on varmasti ollut 21-vuotiaan poptähden tunnustuksista otettu. Bieber ei varmastikaan ole ainoa, joka on iskenyt silmänsä Kellyyn, sillä hän on yksi yhdysvaltalaisen television ihastuttavimmista ja valloittavimmista naisjuontajista.

Wow Kelly makes me feel some type of way no disrespect I know she's married! #bigcrush

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi 14. 07ta 2015 klo 10.14 PDT

Splash
Splash
Splash
Splash