Järjetön tieraivo videolle: ”Klonkku” hyökkäsi motoristien kimppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kojelauta- ja kypäräkameroiden yleistyessä myös tien päällä tapahtuneet onnettomuudet ja raivokohtaukset tallentuvat yhä useammin videolle. Verkossa julkaistaan runsaasti videoita tällaisista tilaiteista, ja nyt vuorossa on poikkeuksellisen härski tapaus.

Videolla nähdään miten keski-ikäinen mieshenkilö käy täysin yllättäen motoristin ja kyydissä olevan naisystävän päälle. Mies ryhtyy pahoinpitelemään molempia nyrkeillään. Lopulta useiden iskujen jälkeen motoristi saa kaadettua miehen maahan. Samalla hyökkääjä myöntää iskeneensä, koska motoristi ohitti autoja kaistojen välillä ajaen. Nettikeskusteluissa hyökkääjä on saanut lempinimen Klonkku.

Gollum gets instant carma

Posted by STUNTnews on 14. heinäkuuta 2015

Katso video tästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat