Suomessa huomenna esiintyvä Kylie Minogue bikineissä – nautti rantalomasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jo 1980-luvulla uransa aloittanut poptähti Kylie Minogue ei osoita väsymisen merkkejä. Australialainen laulaja nähdään huomenna Suomessa, kun hän esiintyy Porin Kirjuriluodossa järjestettävillä Pori Jazz -festivaaleilla.

Sloggi-vaatemerkin mainoskasvona työskentelevä Kylie vietti ennen Suomen keikkaansa lomaa Italian Portofinossa, jossa hänet kuvattiin nauttimassa kesäpäivästä bikineissä.

46-vuotias australialaistähti yhdistettiin äskettäin romanttisessa mielessä Coldplayn Chris Martiniin. Kylie nousi taannoin otsikoihin irtisanottuaan sopimuksensa Jay-Z:n Roc Nation -levy-yhtiön kanssa. Kylie Minogue oli pettynyt kappaleisiin, levymyynteihin ja sponsorisopimuksiin. Ennen Roc Nationia poptähti levytti 16 vuoden ajan Parlohone-yhtiölle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash