Nainen vaihtoi nimensä päästäkseen Facebookiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media ja siellä tapahtuva vuorovaikutus ystävien ja tuttavien kanssa on monelle ihmiselle todella tärkeää. Kun eräs nainen sai väärää nimeä käytettyään kiellon omaan Facebook-tiliinsä, hän päätti mennä äärimmäisyyksiin saadakseen tilin takaisin itselleen.

Facebookiin sai aiemmin liittyä haluamallaan nimellä, minkä vuoksi Jemma Rogers -niminen nainen päätti vuonna 2008 liittyessään laittaa profiilinsa nimeksi Jemmaroid Von Laalaa, että hänet olisi vaikeampi löytää. Facebook teki kuitenkin jokin aika sitten periaatteen, minkä mukaan kaikilla tileillä täytyy olla ihmisten oikeat syntymänimet, mikä aiheutti Jemmalle kirjautumiskiellon omalle tililleen.

Jemma väärensi pankkikortin Jemmaroid Von Laalaa -nimelle ja otti siitä kuvan todistaakseen Facebookille, että se on hänen oikea nimensä. Kuva pankkikortista ei tepsinyt, minkä vuoksi Jemma päätti muuttaa oman nimensä oikeasti Jemmaroid Von Laalaaksi saadakseen tilinsä takaisin.

Nimensä muutettua Jemma ei kuitenkaan vieläkään saanut haluamaansa lopputulosta, kun Facebook ei suostunut palauttamaan tiliä hänelle. Nainen kommentoi Mashable-sivustolle: ”Uskomatonta, että olen nyt jumissa tämän tyhmän nimen kanssa enkä edes saanut Facebook-profiiliani takaisin”.