Äiti tilasi lapselle kengät netistä – sai seksivälineen kaupan päälle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen äiti on tottunut tilaamaan lapsilleen vaatteita verkkokaupoista. Tilaajalahjat ovat hänelle tuttu käytäntö, mutta Amazonin lähettämään ylimääräiseen tuotteeseen hän ei osannut varautua.

Hän sai pakettinsa mukana vahingossa käytetyn ja valmiiksi päällä olevan vibraattorin. 36-vuotias Sophie Grantham tilasi neljävuotiaalle Alex-pojalleen sandaalit Amazon-verkkokaupasta. Tilaus ja paketin saapuminen olivat tapahtuneet odotettuun tapaan, mutta paketin sisältö oli äidille täysi yllätys. Lasten kenkien mukana laatikossa oli surraava Durex-merkkinen vibraattori.

Postimies oli tuonut surisevan paketin Granthamin kotiovelle ja kommentoinut, että sisällä on varmasti jonkinlainen sähköhammasharja, joka on mennyt päälle. Avattuaan paketin nainen löysi sieltä vibraattorin, joka oli käytetty. Grantham valitti asiasta Amazonille, jonka sanoo suhtautuneen asian ällöttävyyteen ja vakavuuteen liian kevyesti.

Amazon oli tarjonnut äidille 10 punnan lahjakorttia hyvitykseksi siitä, että hänen lastenkenkäpakettinsa sisällä oli ollut käytetty seksilelu mukana. Amazon ei suostunut tutkimaan asiaa pidemmälle, ja kehotti naista pitämään seksilelun ja tuhoamaan sen jos hänellä ei ole vibraattorille tarvetta.