Ihmiset kokeilivat yhtä tulisimmista chileistä: ”Voiko tähän kuolla?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tulisen ruoan suhteen ihmsiä löytyy kahta ääripäätä. Toiset eivät kestä mausteisuutta saatika tulisuutta laisinkaan kun taas toiset eivät ole saada siitä tarpeekseen. Tulisen ruoan ystävät pyytävät lisächiliä ravintoloissa annostensa kylkeen ja lisäävät tulisinta Tabasco-kastiketta lähes kaikkeen.

Kun puhutaan tulisesta, puhutaan ruoasta, jonka syöminen sattuu ja polttelee suussa. Buzzfeed laittoi ihmiset kokemaan tulisuuden kanssa aivan uusia tuntemuksia maistattaessaan heillä maailman tulisimpiin chileihin kuuluvaa lajiketta, joka harvemmin onnistuu koukuttamaan syöjäänsä.

Buzzfeed julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa he laittoivat ihmiset syömään Carolina Reaper -nimistä chililajiketta. Carolina Reaper on yli sata kertaa tulisempi kuin jalapeno ja sen tulisuus on huikeat 1,5 miljoonaa scovillea. Arvatenkin maistelijat tulivat yhtä lukuunottamatta kärsimään tuskallisesti koko maistelun ajan.