Mopsi ei halunnut nukkumaan – protestoi näyttävästi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet vanhemmat tietävät, että energisiä lapsia on välillä vaikeaa saada nukkumaan silloin kun pitäisi. Valvominen ja myöhään illalla keksityt hauskat leikit tuntuisivat niin paljon mukavammilta vaihtoehdoilta lasten mielestä.

Eräs koiranomistaja tietää saman tunteen käydessään jokaöisiä taisteluita pienen mopsinsa kanssa. YouTube-videolla nähdään todella energinen pakkaus, Grimley-niminen pieni mopsi. Nukkumaanmenoaika ei ole missään nimessä Grimleyn lempiaika päivästä ja pikkuinen protestoikin melko näyttävästi omistajansa käskyjä vastaan.

Videolla omistaja tulee ilmoittamaan Grimleylle, että nyt olisi aika mennä nukkumaan. Grimley heittäytyy heti masentuneen näköisenä maahan makaamaan. Kun omistaja toistaa asiansa, Grimley piiloutuu kaapin taakse. Lopulta Grimley heittäytyy vielä hankalaksi, yrittää leikkiä naisen kanssa ja saa kunnon energiapurkauksen omistajansa edessä.