Mystiset dildot hämmentävät amerikkalaiskaupungissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erikoinen ilmiö on hämmästyttänyt Yhdysvaltojen Oregonin osavaltiossa sijaitsevan Portlandin asukkaita viime päivien aikana. Kaupungin sähkökaapeleihin on ilmestynyt salaperäisellä tavalla roikkumaan eri kokoisia ja eri värisiä tekopeniksiä.

Suurin osa dildoista on riipustettu roikkumaan pareissa. Tekopenisten alkuperä on kaupungin asukkaille ja viranomaisille mysteeri. Reutres-uutistoimiston mukaan paikallisen sähkölaitoksen edustaja ei usko johdoista roikkuvien dildojen muodostavan turvallisuusuhkaa kaupungin asukkaille.

– Tekopeniksiä löytyy useiden risteysten yläpuolelta, ja ihmiset reagoivat niihin kaikenlaisilla tavoilla. Jotkut punastelevat, jotkut nauravat, useimmat ottavat kuvia, Portlandissa asuva Lucila Cejas Epple kuvailee ilmiötä ja sen vaikutusta kaupungin asukkaisiin.

Mysteeridildot tuntuvat todellakin olevan suosittu kuvauskohde paikallisille. Sähköjohdoista roikkuvien seksilelujen kuvat ovat nopeasti levinneet Twitterissä ja Instagramissa.