97-vuotias biletti lapsenlapsen kanssa – kävelykeppi sai kyytiä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olemme nähneet useita hurjapäisiä isoäitejä ja isoisiä, jotka tekevät hulluja tempauksia vielä satavuotiainakin. Osa ui haiden kanssa ja jotkut pystyvät jopa juoksemaan kilpaa tekemällä uusia maailmanennätyksiä. Nyt eräs isoäiti laittoi jalallaan koreasti kahdeksanvuotiaan lapsenlapsensa kanssa.

Alexis Taylor on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän on kuvannut olohuoneessa tanssivaa tytärtään ja 97-vuotiasta isoäitiä. Isoäiti katselee nuoren tytön tanssia, kun tyttö näyttää vanhukselle parhaat liikkeensä. Seuraavaksi tanssivuoro siirtyykin isoäidille, joka kysyy hauskasti Taylorin kuvatessa: ”Haluatko, että teen oman juttuni?”.

Lähes satavuotias isoäiti ei ehkä ole enää kilpajuoksukunnossa, mutta se ei estä häntä laittamasta pyydettäessä jalallaan koreasti omassa olohuoneessaan. Isoäiti pitää tiukasti kävelykepistään kiinni ja keikuttelee sivulta toiselle ottaen myös muutamia askelia musiikin tahdissa.