Aseistetut ryöstäjät iskivät Chris Brownin kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

RnB-tähti Chris Brownin koti joutui ryöstön kohteeksi keskiviikkona. Aseistautuneet ryöstäjät iskivät varhain aamulla tähden omistamaan taloon San Fernando Valleyssa. TMZ-sivuston mukaan Brown ei ollut tuolloin kotona, mutta hänen tätinsä joutui tekemisiin rikollisten kanssa.

Kolme miestä tunkeutui taloon, ja löydettyään Chris Brownin tädin paikalta, he alkoivat uhkailemaan häntä aseillaan. Tämän jälkeen ryöstäjät lukitsivat tädin komeroon ja kolusivat talon läpi. Varkaiden kynsiin päätyi rahaa ja tähden omaisuutta.

Poliisien päästessä paikalle varkaat olivat jo poistuneet. Viranomaisten mukaan ryöstäjät todennäköisesti tunsivat Chris Brownin. Taloon tunkeutuneet miehet olivat nimittäin kertoneet tähden tädille tietävänsä, että talo on Brownin omistuksessa.