Autoilijalla meni polkimet sekaisin – auto syöksyi aidan yli

Viihdeuutiset · Annika Kela

25-vuotias brittikaunotar on selvinnyt vaarallisesta tilanteesta säikähdyksellä. Sarah Manterfield nimittäin törmäsi parkkipaikkaa reunustaneeseen kiviaitaan ja auto syöksyi aidan yli. Matka tyssäsi aidan takana olevaan seinään.

Poliisin ja pelastuslaitoksen lisäksi paikalle saapui pian myös toimittajia. Daily Mail -lehden mukaan Sarah kertoi kaikille kiinnostuneille, mitä tilanteessa oli tapahtunut. Hän kertoi rehellisesti, että hänellä oli mennyt kaasu- ja jarrupoljin sekaisin.

Kun Sarah toipui säikähdyksestään, alkoi häntä naurattaa tilanne. Nainen oli onnistunut ajamaan autonsa aidan yli ja hänen Toyotansa oli jämähtänyt lähes pystysuoraan asentoon. Manterfield vitsaili, että vaikka hänen parkkeeraustaidoissaan ei ole kehumista, oli tämä tapaus todellinen pohjanoteeraus.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.