Karhu murtautui leipomoon – hotki 38 piirakkaa yön aikana

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uunituoreiden piirakoiden tuoksu oli houkutellut karhun leipomon nurkille Coloradossa. Nälkäinen karhu ei ollut kyennyt vastustamaan kiusausta, vaan se oli lopulta murtautunut leipomoon. Aamulla leipuria odotti paikalla kaaos.

Työntekijät ilmoittivat murrosta poliisille. Metro-lehden mukaan karhu oli syönyt 38 piirakkaa ja sen lisäksi se oli ottanut kaksi piirakkaa mukaansa matkaevääksi. Karhu oli tunkeutunut leipomoon ikkunasta.

Työntekijöiden mukaan karhulle kelpasivat vain kirsikka- ja omenapiirakat. Yllättäen mansikka- ja raparperipiirakat olivat löytyneet koskemattomina. Poliisin mukaan ei ole epäilystäkään, etteikö kyseessä olisi ollut karhu, sillä leipomo oli täynnä tassun jälkiä, karvoja ja hampaan jälkiä.

Leipurin mukaan leivontatarvikevarastosta kulki pitkä sokerivana kohti ikkunaa. Leipomon ulkopuolelta oli löytynyt kaksi piirasalustaa, joka osoittaa sen, että karhu oli ottanut pari piirakkaa myös mukaansa. Vaikuttaisi siltä, että karhulla oli ollut sokerintäyteinen herkkupäivä.