Kimin lapsen nimestä kohu – itse kiistää jyrkästi: ”Tyhmin idea koskaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianin ja räppäri Kanye Westin esikoislapsi sai aikoinaan nimekseen North West, mitä moni ihmetteli. Toista lastaan odottava Kim on saanut vastata jo lukuisia kertoja kysymykseen siitä, tuleeko toisesta lapsesta South.

Hän perusteli viimein The Big Podcast -ohjelman haastattelussa, miksi kyseinen nimi ei ole yksi vaihtoehdoista. Kim kommentoi Metro-lehden mukaan haastattelija Shaquille O’Nealille, että South West -nimen antaminen toiselle lapselle olisi naurettavin koskaan keksitty idea. 34-vuotias Kim sanoo jyrkästi, että häneltä kysytään South-nimen antamisesta jatkuvasti, ja kysymys on Kimin mielestä todella tyhmä.

Kim perusteli, miksi hän ei antaisi koskaan toiselle lapselleen nimeksi South. Ensinnäkin, yksi ilmansuunnan mukaan nimetty lapsi riittää naiselle varsin hyvin. North on Kimin mukaan paras ilmansuunta eikä ikinä haluaisi, että toinen lapsi nimettäisiin etelän mukaan, koska se on pohjoista alempana.