Lastensairaalaan upea yllätys – Jack Sparrow vierailulle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Depp on parhaillaan Australian rannikolla kuvaamassa menestyksekkään Pirates of the Caribbean -elokuvan uusinta Dead Men Tell No Tales -nimistä jatko-osaa. Deppin kuvausaikataulusta liikeni sen verran vapaaaikaa, että Depp pääsi käymään yllätysvierailulla lastensairaalassa.

Johnny Depp vieraili Lady Cilento Hospital -sairaalassa Brisbanessa ja kävi tervehtimässä sairaita lapsia. Depp oli lasten iloiseksi yllätykseksi pukeutuneena Jack Sparrow -hahmon rooliasuun ja viihdytti sairaalan lapsia esiintymällä pahamaineisena merirosvona. Depp kuljeskeli sairaalan käytävillä Sarrow-tyyliin hieman juopuneen oloisena ja piti hauskan puhetyylinsäkin roolilleen uskollisena.

Depp teki lapsille pieniä taikatemppuja mukaansa ottamilla kultakolikoilla ja poseerasi lasten kanssa yhteiskuvissa. Lapset näyttivät olevan innoissaan vierailusta, mikä onkin Deppille varmasti vierailupäivien suurin anti. Näyttelijän tiedetään kantavan matkoillaan Jack Sparrown asua aina mukana satunnaisia ennaltasuunnittelemattomia vierailuja varten.