Tammerfest-juhlakansaa ei rankkasade hidastanut

Festarit · Annika Kela

Yksi Suomen suurimmista festivaaleista, Tammerfest, on houkutellut festivaalikansan Tampereelle. Festivaalit käynnistyivät keskiviikkona, ja Ratinanniemen festarialueen juhlat huipentuvat lauantain nimekkääseen esiintyjäkaartiin.

Tammerfest 2015, Kuva: Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Kuva: Annika Kela, Stara

Vastoin sääennustuksia Tammerfesteilla on juhlittu aurinkoisessa säässä. Torstain ukkosmyrskyä lukuun ottamatta ilma on ollut pääosin aurinkoinen ja lämmin. Epävakaiseen säähän on selvästi osattu varautua, ja vieraat ovat juhlineet niin sateessa kuin paisteessakin.

Torstaina vieraita viihdytti päälavalla Stig, JVG, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Kaija koo ja Don Huonot. Vieraiden piinaksi Jari Sillanpään keikan aikana alkoi ukostaa ja juhlijat saivat osansa kaatosateesta. Musiikin huumasta nauttineet vieraat eivät luovuttaneet ja Kaija Koon astellessa lavalle, alkoivat pilvet viimein väistyä.

Tammerfest 2015, Kuva: Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Kuva: Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Kuva: Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Kuva: Annika Kela, Stara