Tänään vietetään World Emoji Day -päivää – keskustele kuvien avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Älypuhelimien, iMessagen ja Whatsupp-sovelluksen myötä ihmisten viestiminen keskenään on kokenut suuren muutoksen. Ihmiset ovat muun muassa alkaneet ilmaisemaan tunteitaan viesteissä käyttämällä erilaisia kuvia tekstien seassa. Osa ihmisistä haluaa koristella viestinsä tarrojen ja emojien avulla kun taas toiset vihaavat kuvien käyttämistä viesteissä.

Kuuluessasi niihin, jotka haluavat käyttää kuvia viesteissään sanoi kuka mitä tahansa, tänään on sinun päiväsi. Metro-lehti uutisoi, että tänään 17. heinäkuuta vietetään koko maailmassa virallista emojien päivää. World Emoji Day kehottaa kaikkia ilmaisemaan itseään kuvin koko sydämensä kyllyydestä ja juhlimaan hauskojen viestien tekemistä.

Instagramissa ja Twitterissä ihmiset ovat ottaneet kaiken ilon irti kuvien koristelemasta päivästä, mutta kaikki eivät ole emojille nimetystä päivästä yhtä innoissaan. Google lähti puolustamaan kaikkia vähälle huomiolle jääneitä kirjaimia ja numeroita tänä päivänä, jolloin hymyilevät kakkapökäleet valtaavat viestikentät.